تصویر لوگو شرکت نورآفرینان هامون

ما چه کارهایی انجام می دهیم؟

 خدمات تخصصی نورآفرینان هامون

مجموعه نورآفرینان هامون ارائه دهنده پیمانکار فیبر نوری و اجرا و طراحی تکنولوزی های نوین شبکه و مخابرات فیبر نوری(FTTX-FTTH) می باشد.مشاوره تخصصی ، طراح و اجرای فیبر نوری بسیاری از ارگان های عظیمی همچون ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صنایع الکترونیک شیراز و بسیاری از شرکت های خصوصی بزرگی همچون شاتل، صبانت و بسیاری دیگر  از سوابق طلایی ما به حساب می آید.

پیمانکاری فیبر نوری(GPON)-طراحی،اجرا و مشاوره شبکه های مبتنی بر فیبر نوری-تعمیرات تخصصی فیوژن،کابل یاب و OTDR-آموزش حرفه ای فیبر نوری

1

پیمانکاری فیبر نوری

حفاری ترنچر ، لوله گذاری ، کابلکشی فیبر نوری GPON و مجری شبکه فیبرنوری FTTH
2

طراحی و مشاوره پروژه

مجری شبکه فیبرنوری FTTH از مرکز تا مشترک بصورت صفر تا صد
3

تعمیر OTDR

تعمیر و کالیبراسیون انواع دستگاه های OTDR
4

تعمیر فیوژن

تعمیرات و کالیبراسیون تخصصی انواع فیوژن های روز دنیا
5

تعمیر کابل یاب

تعمیرات تخصصی انواع کابل یاب های فیبر نوری از برندهای نامی دنیا
6

آموزش حرفه ای فیبر نوری

آموزش تخصصی شبکه های فیبر نوری توسط مهندس محمد امین رهدار
درخواست مشاوره رایگان

به مشاوره نیاز دارید؟

با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان و تخصصی برخوردار شوید

 

مدیریت پروژه:09125347802

دفتر مرکزی:02182800040

    تصویر لوگو شرکت نورآفرینان هامون

    خدمات اجرایی

    طراحی،اجرا و مشاوره شبکه های مبتنی بر فیبر نوری FTTH , GPON

    هدف از اجرای این پروژه ایجاد یک شبکه ارتباطی راه دور در سطح کشور با استفاده از فیبر نوری است . دراین پیشنهاد برای ایجاد شبکه مخابراتی فیبر نوری از خطوط انتقال برق فشار قوی بهره گیری خواهد شد . به همین منظور کابلهای فیبر نوری در مسیر خطوط انتقال برق و روی دکلهای مربوطه به روش ADSS نصب خواهد گردید . وزن کم این نوع از کابلهای فیبر نوری باعث می گردد که نصب آن بین دکلهائی که میزان Spanning آنها زیاد ( مثلا بیش از ششصد متر) می باشد باعث شود وزن بسیار کمی را روی دکلها تحمیل نماید . مسیر پیشنهادی برای ایجاد این شبکه ,در اکثر موارد جزو مسیرهائی هستند که برای ایجاد شبکه فیبر نوری به روش OPGW در کشور توسط وزارت محترم نیرو در نظر گرفته شده و هم اکنون نیز فیبر نوری با استفاده از روش OPGW در قسمتهائی از این مسیر اجرا شده و یا در حال اجرا می باشد . این شبکه در نوار شمالی کشور از شهر ارومیه در استان آذربایجان غربی شروع شده و پس از عبور از شهرهای مختلف استانهای آذربایجان , گیلان , مازندران , گلستان و خراسان تا سرخس ادامه می یابد . این شبکه از دو شهر قا ئم شهر و رشت در دو مسیر مجزا به تهران متصل شده و از تهران پس از عبور از شهرهای مختلف استانهای قم , اصفهان , فارس و هرمزگان به بندر عباس و جزیرة قشم ختم می شود .
    به جز خطوط انتقال در استان خراسان که از نوع 132 KV می باشند و مسیرهای اسفراین به علی آباد – زیاران به وردآورد – نجف آباد به فولاد مبارکه و ملک مکان به فسا که از نوع 400 KV می باشند , سطح ولتاژ بقیة مسیر پیشنهادی از نوع 230 KV انتخاب شده است . در اطراف خطوط برق فشار قوی میدانهای مغناطیسی بسیار قوی وجود دارد که این میدانها می تواند روی کابلهای فیبر نوری اثرات سوء و مخربی داشته باشد , به عنوان مثال این میدانهای مغناطیسی می تواند به مرور باعث خوردگی روکشهای پلی اتیلن کابلهای فیبر نوری شود . برای جلوگیری از این تاثیرات نامطلوب , کابلهای فیبر نوری با استفاده از محاسبات میدانهای مغناطیسی کابلهای فیبر نوری در فضائی میان خطوط انتقال و زمین که برآیند میدان مغناطیسی حاصل از جریان برق در آن فضا صفر است نصب می گردد .با توجه به اینکه کابلهای فیبر نوری در روش ADSS در ارتفاع کمتری نسبت به کابلهای برق روی دکلها نصب می گردد , اجرای این شبکه مخابراتی به صورت Hotline براحتی امکان پذیر می باشد . بنابراین نیازی به بی برق نمودن خطوط انتقال و در نتیجه ایجاد خاموشی در مکانهای مختلف وجود ندارد . این امر از اهمیت بسیار بالائی برخوردار است , زیرا همانطور که کاملا اطلاع دارید بدون برق نمودن خطوط انتقال و اجرای خاموشی های مداوم می تواند از دیدگاههای مختلف خسارات و زیانهای سنگینی را ببار آورد .

    پیمانکار فیبر نوری و اجرای سیستم های FTTX

    برای راه‌اندازی یک سیستم دسترسی میان کاربر و اداره مرکزی از طریق فیبر راههای متعددی وجود دارد که در شکل زیر برخی از آنها دیده می‌شوند. در حالت اول بین CO و هر کاربر یک رشته فیبر جداگانه کشیده می‌شود. برای مثال اگر تعداد کاربران 32 باشد در این صورت 32 فیبر از CO خارج می‌شود و تعداد گیرنده-فرستنده‌های مورد نیاز 64 است. یعنی به ازای هر کاربر یک گیرنده-فرستنده در محل کار او و دیگری در CO وجود دارد. البته اگر هر کاربر بخواهد اطلاعات ارسالی خود را روی یک فیبر ارسال کرده و اطلاعات دریافتی را از فیبر دیگری دریافت کند به ناچار تعداد رشته فیبرها به 64 رشته خواهد رسید. در این ساختار همه ارتباطات نقطه به نقطه می‌باشد. به علت تعداد زیاد رشته فیبرها و گیرنده-فرستنده‌های مورد نیاز، این ساختار در عمل به جز در کاربردهای ویژه به کار نمی‌رود.